Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE VILANOVI

Španjolci optužuju: Je li Messi uopće igrao?

Lionel Messi Marca (1)
Foto: Screenshot Marca
1/3
24.04.2013.
u 08:45

Lionel Messi bio je jedan od najlošijih igrača Barcelone u Münchenu, a čini se da je razlog što je zaigrao neoporavljen od ozljede

Kad Barcelona kiksa, sva krivnja uglavnom ode na leđa Lionela Messija. Nakon što im je Bayern na Allianz Areni nanio jedan od najgorih europski poraz u povijesti (4:0), španjolski mediji uperili su prst u Argentinca.

"Rešetaju" ga naslovima: "Je li Messi igrao?" ili "Messi, nestao", što mu je poručila Marca.

U izračunu njegova učinka došli su do brojke od 7409 metara, koliko je samo pretrčao, što je četiri i pol kilometra manje od Xavija te najmanje od svih iz Barce. Što ni ne treba čuditi jer je zaigrao vjerojatno ne do kraja oporavljen od ozljede noge. Naime, tek dva sata prije utakmice dobio je liječničku dozvolu da zaigra.

"Uputio je tek jedan udarac na gol i izborio tri prekršaja u 90 minuta. Od 57 dodavanja točno je bilo 51, ali su sva bila bezopasna za gol Bayerna. Pitanje je: je li Messi trebao igrati? Je li on još uvijek ozlijeđen?", propituju u tekstu trenera Tita Vilanovu.

Odgovor je dao španjolski nogometni agent Josep Minguella koji je otkrio što mu je rekao Messijev otac:

– Rekao mi je da mu je za vrijeme ručka Lionel rekao da ne može igrati.

>> Pique: Sudac nije presudio, Bayern je bio bolji

>> Robben nakon rušenja Barce: Nevjerojatno, još sam u šoku

>> Marca: Bayernu nije trebalo priznati čak tri gola

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije